UniCredit Bank a Miles & More uvádějí kreditní kartu Miles & More v České republice

15.09.2010 | , UniCredit Bank
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


15.9. 2010 UniCredit Bank a jeden z nevýznamnějších evropských věrnostních programů Miles & More oznámily dnes zavedení kreditní karty Miles & More v České republice. Kreditní karta Miles & More se bude vydávat v podobě sady kreditních karet Miles & More Standard a Miles & More Gold.

Kreditní karta Miles & More poskytuje svému držiteli automaticky členství v systému Miles & More, s možností využívat evropského nejúspěšnějšího programu pro stálé zákazníky Miles & More, založeného leteckou společností Lufthansa v roce 1993.

Podávat žádosti o vydání kreditní karty Miles & More je možné již od 15. září 2010 na kterékoli pobočce UniCredit Bank Czech Republic.

„Klíčovým faktorem, jímž se kreditní karta Miles & More odlišuje od běžných platebních karet, je to, že její držitelé získávají věrnostní míle při každém nákupu s kartou. Za každých 100 Kč, které svou kartou zaplatí v České republice i v zahraničí, si držitelé karty MaterCard připíší 3 míle a držitelé Gold Card 5 mil. Kromě toho je při první transakci kartou na účet jejího držitele připsáno jako vítaný vstupní bonus až 2 000 mil (nebo až 4 000 mil u karty Gold). Své získané míle, které mohou směnit za atraktivní odměny Miles & More, se vztahují na lety, cestování nebo na zboží. Držitelé některé z kreditních karet Miles & More se mohou těšit z výhod úvěrového limitu do 500 000 Kč, bezúročného období až 45 dnů, nepřetržité služby klientské podpory a nepřetržitého přístupu k hotovosti prostřednictvím sítě bankomatů a internetového bankovnictví,“ uvádí k novince Leoš Pokorný, vedoucí oddělení karet UniCredit Bank. Další výhodou této karty je cestovní pojištění TRAVEL Basic zdarma, respektive zahrnuté do ceny karty, stejně jako možnost stát se členem programu MasterCard ELITE, který nabízí slevy ve vybraných obchodech a za vybrané služby.

„Miles & More je přední věrnostní program přední letecké skupiny v Evropě. Jsme rádi, že můžeme nabídnout koordinovaný program věrnostních mil pro společnosti Lufthansa, Austrian Airlines a SWISS. Neustále hledáme nové způsoby, jak naším klientům předkládat atraktivní odměny za to, že využívají létání s námi. Prostřednictvím kreditních karet Miles & More mohou klienti své míle získávat a uplatňovat nejen při nákupu letenek, ale také když si užívají nákupy v místě svého služebního nebo prázdninového pobytu,“ objasňuje Fabrice Tamegger, generální ředitel zastoupení Austrian Airlines, Deutsche Lufthans a Swiss International Air Lines pro Českou republiku. „Český trh je pro nás vysoce důležitý. Touto nejnovější inovací dokazujeme, že trvale investujeme do doplňování služeb pro naše klienty.“

Další informace lze získat návštěvou websitů uvedených společností na www.lufthansa.com, www.miles-and-more.com, www.unicreditbank.cz nebo telefonátem na informační linku UniCredit Bank 800 144 441 (z České republiky).

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT