Slavia pojišťovna nově nabízí možnost zaplatit pojištění

10.08.2010 | , Slavia pojišťovna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


10.8. 2010 Slavia pojišťovna, inovátor pojistného trhu a jedna z klientsky nejpřívětivějších pojišťoven v ČR, se nově ještě více přiblíží svým zákazníkům. Od 1. 8. 2010 mohou klienti Slavia pojišťovny platit pojistné také na terminálech Sazky a na vybraných Sazka points si mohou některé pojištění přímo sjednat.

Platit pojistné prostřednictvím terminálů Sazky lze nové druhy avíz, které jsou označené logem Sazky a čárovým kódem. Takto označená avíza rozesílá pojišťovna od srpna. Platba pojistného přes terminál navíc bude levnější než u rozšířeného způsobu platby složenkou.

Sazka a.s. provozuje unikátní síť 6 500 terminálů, které v současnosti pokrývají 99 % území České republiky. Nově je možné na těchto terminálech platit i za služby Slavia pojišťovny. „Prioritou Slavia pojišťovny je dobrá dostupnost pojistných produktů společně s bezchybným klientským servisem. Snažíme se proto dlouhodobě hledat nové cesty, jak naše služby klientům ještě více přiblížit. Průběžně otevíráme nové pobočky a naše partnerská zastoupení. Věřím, že naši zákazníci nově ocení i velmi dobře přístupný způsob platby za naše služby na terminálech Sazky,“ říká Jan Bárta, obchodní a marketingový ředitel Slavia pojišťovny. Transakční poplatek za platbu pojištění zde činí 15 Kč, je tedy nižší než u platby složenkou. Možnost platby mají klienti ve všech sběrnách Sazky na území ČR vybavených terminály, vyjma terminálů umístěných na pobočkách České pošty.

Ve vybraných sběrnách s označením Sazka point (cca 100 míst) mají navíc klienti nově možnost sjednat si a na místě zaplatit novou pojistnou smlouvu na tyto produkty Slavia pojišťovny:

  • Povinné ručení
  • EUROPOJIŠTĚNÍ - cestovní pojištění
  • SVĚT - cestovní pojištění
  • Pojištění úrazu řidiče
  • Pojištění Kryštof - pojistka proti dopravním pokutám
  • Pojištění domácnosti
  • Zdravotní pojištění cizinců

Aktuální seznam vybraných sběren Sazka point, které poskytují tuto službu, klienti naleznou na webových stránkách www.slavia-pojistovna.cz.

Pojištění si mohou klienti sjednat na již 15 pobočkách Slavia pojišťovny, u autorizovaných prodejců a on-line. Platba za služby může proběhnout hotově či platební kartou na pobočkách pojišťovny nebo u prodejců, dále složenkou či převodem z účtu a nově na terminálech Sazky.

Autor článku

Tiskovka