Nehodová služba se stává lídrem na trhu, přebírá klienty společnosti Nehodový servis s.r.o. a rozšiřuje své služby

14.07.2010 | , Nehodová služba
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


14.7. 2010 Začátkem července převzala společnost NEHODOVÁ SLUŽBA s.r.o. kompletní klientské portfolio společnosti Nehodový servis s.r.o. Důvodem tohoto kroku je nedostatečná konkurenceschopnost společnosti Nehodový servis v oblasti poskytování nehodových služeb, která tímto činem současně omezila nabídku svých služeb a nebude nadále tento typ činnosti vykonávat.

„Doposud jsme Nehodový servis považovali za našeho největšího konkurenta, a jsme proto rádi, že se s touto lukrativní nabídkou firma obrátila právě na nás. Zrealizovaná fúze upevnila naši vedoucí pozici na trhu v poskytování nehodových služeb a umožní nám splnění cíle na tento rok, což je získání 20 % podílu na trhu. Klientům, které přebíráme od Nehodového servisu, poskytneme podstatně větší rozsah služeb, než jaký doposud dostávali. Se stávajícími obchodními partnery Nehodového servisu bude spolupráce zachována ve stejném obchodním modelu jako doposud,“ vysvětlil Karol Novák, obchodní ředitel společnosti NEHODOVÁ SLUŽBA s.r.o.

Sloučení firem pocítí zákazníci velmi pozitivně. Kromě služeb, na které byli zvyklí u Nehodového servisu, získají nově kompletní péči hned v okamžiku vzniku dopravní nehody přímo v terénu, a to včetně právní pomoci. V případě zapůjčení náhradního automobilu si budou moci vybrat z modernějšího a většího vozového parku a v neposlední řadě se několikanásobně zvětší i pobočková síť po celé České republice. NEHODOVÁ SLUŽBA i nadále zachová současné webové stránky www.nehodovyservis.cz. Noví i stávající klienti se ale samozřejmě mohou již teď v případě potřeby obrátit přímo na NEHODOVOU SLUŽBU prostřednictvím telefonní linky 1225 anebo ji kontaktovat na webových stránkách www.nehodovasluzba.cz.

Společně s nárůstem klientské základny rozšiřuje NEHODOVÁ SLUŽBA i nabídku svých služeb. Řidiči se již od srpna tohoto roku mohou zúčastnit Kurzu bezpečné jízdy – Školy smyku. NEHODOVÁ SLUŽBA připravuje tyto akce ve spolupráci s významnou školicí firmou MAX CARS s.r.o., která se touto problematikou zabývá od roku 2002 a pravidelně se podílí na školení řidičů po celé republice.

„Záměrem Nehodové služby není pouze řešení dopravních nehod, ale i jejich prevence. Každý řidič se umí lépe vypořádat se situací na silnici a mnohdy i zabránit dopravní nehodě, pokud je na ni připraven. Cílem Kurzu bezpečné jízdy – Školy smyku je naučit řidiče předvídat a zvládat vůz ve ztížených klimatických podmínkách a v krizových situacích, se kterými se na silnicích v běžném provozu denně všichni setkáváme. MAX CARS patří mezi přední školitele v tomto oboru, a jsem proto velmi rád, že jsme se na společném projektu domluvili,“ objasňuje přednosti této spolupráce Karol Novák.

Kurz bezpečné jízdy – Škola smyku je rozdělen na dvě části, na teoretickou a praktickou. V teoretické části řidič získá informace z oblasti bezpečnosti jízdy, a to jak aktivní, tak pasivní. Rozumí se tím například jak správně používat bezpečnostní pásy, jak funguje airbag atd. Naučí se rovněž zvládat bezpečně jízdu ve městě i mimo ně anebo předvídat různé dopravní situace.

Praktická část je zaměřena na techniku a fyziku jízdy, kam patří zvládání smyku, správné držení volantu, brzdění, zatáčení apod. Řidiči realizují praktickou část ve vlastních vozech a učí se tak své auto lépe ovládat. Jízdy se konají buďto na pevném, nebo mobilním polygonu podle místa konání kurzu. S mobilním polygonem je možné pořádat kurzy po celé České republice. Cena základního jednodenního kurzu je 3480,- korun. Kurz trvá podle počtu účastníků cca 9 hodin, minimální počet je však 12 osob a maximálně 20 osob. Klienti Nehodové služby navíc získají zdarma při absolvování kurzu jako dárek také kartu Premium v ceně 1200,- korun, která umožňuje svému majiteli v případě zapříčinění dopravní nehody čerpání nadstandardních služeb, například zapůjčení vozidla vyšší třídy Škoda Octavia s klimatizací na 4 dny zdarma a následně s 50 % slevou.

Autor článku

Tiskovka