ČSOB již posedmé získala ocenění Nejlepší sub-custodian v České republice

02.06.2010 | , ČSOB
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


2.6. 2010 Časopis Global Finance ocenil ČSOB titulem Nejlepší sub-custodian v České republice pro rok 2010. Toto ocenění je určeno pro banku s nejlepšími službami v oblasti správy a úschovy cenných papírů (custody). Ocenění za Českou republiku se uděluje od roku 2003 a ČSOB jej získala celkem posedmé.

„Každé ocenění, kterého se nám dostane, není vítězství jenom pro banku, ale pro všechny naše spolupracovníky a zejména klienty. Sedmé vítězství je jasnou ukázkou toho, že naši práci děláme dobře. Nechceme ale usnout na vavřínech, a proto pro naše klienty připravujeme stále nové služby, které jim mohou usnadnit jejich finanční život,“ řekl Michal Brothánek, výkonný ředitel Institucionálního bankovnictví ČSOB.

Nejlepší sub-custodian

Editoři a reportéři i na základě vstupů odborných zdrojů vybrali vítěze z řad institucí, které spolehlivě nabízejí globálním custodianům nejlepší služby v oblasti custody na svých lokálních a regionálních trzích. Kritéria výběru zahrnovala vztahy k zákazníkům, kvalitu poskytovaných služeb, cenu poskytovaných služeb, hladký průběh výjimečných položek, technologické platformy, post-settlement operace, plánů kontinuity podnikání a znalost právních předpisů a praktik v daném regionu. Vítězné banky budou slavnostně oceněny na ceremoniálu, který se odehraje na pravidelném setkání MMF a Světové banky ve Washingtonu letos v říjnu. Ocenění se uděluje od roku 2003, celkem tedy proběhlo 8 ročníků za Českou republiku a ČSOB byla oceněna v celkem 7 ročnících.

Autor článku

Tiskovka

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT