Poštovní spořitelna zjednodušuje podnikatelské účty

31.05.2010 | , Poštovní spořitelna
FIREMNI FINANCE - NEPOUŽÍVAT


31.5. 2010 Poštovní spořitelna přichází se změnami účtů pro živnostníky a drobné firmy. Nový Era účet k podnikání nabízí zjednodušený, přehledný sazebník a k tomu řadu výhod a slev. Klienti navíc mohou využít atraktivní bonus – pokud si zároveň zřídí také Era osobní účet, získají k němu vedení konta zdarma.

„Živnostníkům a drobným firmám chceme poskytnout jednoduchý a rychlý nástroj pro spravování podnikatelských financí. Era účet k podnikání přináší mnoho výhod, které pomohou živnostníkům ušetřit finance. Každý majitel dostane zdarma vedení účtu na prvních 6 měsíců, mezinárodní platební kartu, zřízení a vedení služeb elektronického bankovnictví,“ prozradila Jana Šnýdrová, manažerka marketingu SME Poštovní spořitelny.

Kromě těchto výhod přináší nový sazebník výrazné slevy, například výběr hotovosti při použití Maxkarty zlevňuje z dosavadních 7 korun na pouhé 2 koruny. Zákazníci navíc mohou nově propojit svůj podnikatelský a osobní účet a ovládat tak obě konta z jednoho přihlášení do internetového bankovnictví. Vedení Era osobního účtu je v takovém případě zdarma a převody mezi účty jsou zvýhodněny.

Průzkum PS mezi téměř 500 podnikateli zjistil, že podnikatelé požadují od svého účtu především rychlý a bezpečný platební styk. Důležitá je pro ně také cena, rychlé internetové bankovnictví, dostupnost a možnost získat prostředky formou přečerpání účtu. Většina dotázaných by navíc ocenila, kdyby nabídka bank byla více srozumitelná a férová.

„Cílem našich změn u podnikatelského účtu bylo především zjednodušit a zpřehlednit stávající sazebník. Díky těmto změnám jsme snížili počet položek v sazebníku o více než dvacet,“ dodala Jana Šnýdrová.

BTL kampaň na nový Era účet k podnikání probíhá od 1. června na všech prodejních místech.

Díky rozvinuté obchodní síti mají podnikatelé své finance vždy na blízku. Využít mohou více než 3350 obchodních míst, z nichž řada je otevřená i o víkendech. K dispozici je také 660 bankomatů. Živnostníci dále ocení například slevu 0,40 Kč na pohonné hmoty u stanic Čepro EuroOil nebo službu CashBack, která umožňuje vybrat hotovost zdarma na pokladnách vybraných řetězců.

Autor článku

Tiskovka