Mid-Term Rental společnosti ARVAL uspěl v anketě ALD Automotive Fleet Awards

10.11.2016 | , Arval
FIREMNI FINANCE


V říjnu 2016 byly na slavnostním galavečeru v Praze vyhlášeny výsledky 9. ročníku ankety ALD Automotive Fleet Awards. Mezi vítězi jednotlivých kategorií se objevil rovněž produkt společnosti ARVAL, Mid-Term Rental, který v sobě spojuje flexibilitu krátkodobého pronájmu s kompletním servisem úplného operativního leasingu.

V rámci ankety hodnotila desetičlenná porota složená z nezávislých fleetových odborníků produkty a služby v celkem šesti kategoriích: Financování, Full service operativní leasing,

Pojištění, Elektronické systémy, Servis vozového parku a Ekologický přístup. Jako vítěz kategorie Full service operativní leasing byl vyhlášen produkt společnosti ARVAL, střednědobý pronájem Mid-Term Rental. Ten nabízí společnostem flexibilní řešení pronájmu vozů na 1 až 24 měsíců, přičemž dává klientovi možnost sjednanou dobu pronájmu snadno navýšit i zkrátit. Hodí se tak zejména pro začínající firmy s dosud nedefinovanou potřebou či firmy zaměřující se na sezónní práce.

Diplom a cenu za vítězství převzal na galavečeru v Top hotelu Praha z rukou ředitele soutěže Aleš Polák, Operations Director ARVAL CZ. V anketě Fleet Awards vyhodnocuje odborná porota jak fleetové produkty, služby a osobnosti roku, tak i Firemní auta roku, a to v celkem 21 kategoriích. Jejím cílem je ocenit výjimečné produkty a služby, což slouží i jako kvalitní vodítko pro fleetové manažery hledající tu nejvhodnější nabídku.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: FIREMNI FINANCE